𝗢𝗻𝘁𝘃𝗮𝗻𝗴 𝟭𝟱% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗱𝗲 𝗘𝗟𝗟𝗘𝟭𝟱 ✨

Over ons

Hey sister, wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Wij nemen je graag mee in het verhaal van Sisthings.

Wij zijn Sisthings begonnen in november 2018 en inmiddels een aantal jaren verder hebben al heel veel dames de webshop Sisthings weten te vinden! Als je naar de naam van de webwinkel kijkt, zal je er vast niet aan twijfelen dat we zussen zijn. Onze namen zijn Rachelle en Denise. Twee zussen met ontzettend veel liefde voor mode en fashion. We zijn continu op zoek naar de nieuwste modetrends voor jullie. Wij kijken naar items waar wij onszelf comfortabel in voelen en willen dit overbrengen aan onze klanten. Ook zul je onze kleding niet snel bij andere winkels zien, omdat we bijvoorbeeld met onze jurken, rokken, jackets en gilets uniek willen zijn.

In 2021 zijn we begonnen met onze eigen handmade sieraden om je outfit helemaal mee af te matchen. Onze kralen kettingen bestaan uit Rocailles kralen met gouden of zilveren sluiting.

Wat ons kenmerkt is dat we bij Sisthings dicht bij onze klanten staan en altijd zorgen voor advies op maat. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? In onze chat, via Instagram en per e-mail zullen wij je altijd helpen.

We kijken er naar uit om een mooi pakketje voor je samen te stellen!

Liefs Rachelle & Denise