𝗕𝗲𝗸𝗶𝗷𝗸 𝗵𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗼𝗹 𝗺𝘂𝘀𝘁𝗵𝗮𝘃𝗲𝘀 ✨

Retourneren & terugbetalingsbeleid

Natuurlijk kan het zijn dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Bij Sisthings heeft u 14 kalenderdagen de tijd om het item terug te zenden, vanaf de datum waarop u het item heeft ontvangen.

Er mist iets in mijn bestelling of er is een item kapot of beschadigd. Wat moet ik doen? 
U kunt dit binnen 24 uur na ontvangst van uw pakket aan ons laten weten door een mail te sturen naar info@sisthings.nl. We zullen altijd een passende oplossing bieden.

Wat zijn de voorwaarden indien ik een item wil retourneren?

  • Om hygiëne redenen kunnen sieraden (kettingen, armbanden, oorbellen & sunny cords) en haarbanden niet retour worden gestuurd. 
  • Het item dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retour te worden gestuurd. Wanneer u een pakketje buiten de retourtermijn toch naar ons retour stuurt, kunnen wij deze niet in behandeling nemen. 
  • Items moeten in de originele staat worden geretourneerd. Het gemakkelijkste is om onze verpakking opnieuw te gebruiken.
  • Items mogen niet gedragen zijn.
  • Het prijskaartje moet nog aangehecht zijn.
  • Items bevatten geen make-up vlekken. Wees voorzichtig met het passen van witte kleding! 
  • Sample sale & Summer sale kan niet retour

Mochten we een item retour ontvangen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, accepteren we deze retour helaas niet. Wij zullen het item of de bestelling naar u terug sturen en hiervoor opnieuw verzendkosten in rekening brengen.

Stappen retourzending

1. Bij de retourzending dient u ons ‘Retourformulier‘ uit te printen en bij te voegen. Heeft u geen printer? Dan mag de gevraagde informatie ook overgenomen worden op papier. Als er geen retourformulier bij de retour zit, weten wij niet van wie het pakket afkomstig is en kunnen wij de retour niet behandelen.

2. Als u een item retour stuurt, moet u deze aanmelden door een e-mail te sturen naar info@sisthings.nl met hierin uw naam, het kledingitem en het track en trace nummer, zodat wij weten dat het pakketje onderweg is.

3. Het pakketje moet terug worden gestuurd via PostNL. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer zichtbaar is op het pakket. U kunt zelf online een verzendlabel aanmaken via de website van PostNL. U kunt ook bij een PostNL punt een verzendlabel aan laten maken. 

Als u een item retourneert, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Het pakketje kan verzonden worden naar onderstaand adres:

Sisthings
Postbus 42
5600 AA Eindhoven
Nederland

Gratis afgeven retour
Het is ook mogelijk om uw retour gratis af te geven bij de balie van PostNL De Kade Post. Noteer op het pakketje duidelijk Sisthings / Send Solution. Tijdens het afgeven geeft u aan de balie aan dat het gaat om een retour van Sisthings. Wanneer u een retour afgeeft is het nog steeds belangrijk om een retourformulier bij te voegen en het pakketje aan te melden (stap 1 en 2).

Adres afgeven retour
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven
Nederland

Terugbetaling
U komt in aanmerking voor een terugbetaling als het item in ongebruikte en dezelfde staat is, zoals u deze heeft ontvangen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons door te mailen naar: info@sisthings.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Als wij het geretourneerde item hebben ontvangen, zullen wij het inspecteren of het voldoet aan onze voorwaarden. Vervolgens zullen wij u op de hoogte brengen van de retourbehandeling en terugbetaling van de kleding.

Als uw retour wordt goedgekeurd, zullen wij een terugbetaling starten op de oorspronkelijke methode van betaling. Deze terugbetaling zal u binnen 7-14 dagen ontvangen.

Pakketje niet opgehaald
Wanneer een pakketje terecht komt bij een PostNL punt, zullen zij deze een week bewaren. Als het pakketje niet wordt opgehaald, wordt deze teruggestuurd naar ons. Wij verwerken de bestelling dan als retour. U ontvangt het aankoopbedrag van ons terug. Hierin zijn de retourkosten van €6,20 die bij ons in rekening worden gebracht verrekend.