𝟭𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗱𝗲 €𝟯𝟵. 𝗚𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸 𝗰𝗼𝗱𝗲: 𝗦𝗜𝗦𝟭𝟬 ✰ 𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝘃𝗲𝗿𝘇𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 €𝟱𝟬 ✰

Retourneren & terugbetalingsbeleid

Natuurlijk kan het zijn dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Bij Sisthings heeft u 14 kalenderdagen de tijd om het item terug te zenden, vanaf de datum waarop u het item heeft ontvangen.

Items met korting uit de sale kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer u een pakketje buiten de retourtermijn toch naar ons retour stuurt, kunnen wij deze niet in behandeling nemen. 

Stappen retourzending
1
. Bij de retourzending dient u ons ‘Retourformulier‘ uit te printen en bij te voegen. Heeft u geen printer? Dan mag de gevraagde informatie ook overgenomen worden op papier. Als er geen retourformulier bij de retour zit, weten wij niet van wie het pakket afkomstig is en kunnen wij de retour niet behandelen.

2. Als u een item retour stuurt, moet u deze aanmelden door een e-mail te sturen naar info@sisthings.nl met hierin uw naam, het kledingitem en het track en trace nummer, zodat wij weten dat het pakketje onderweg is. Let op: u ontvangt binnen 7-14 dagen na ontvangst van uw retour bericht van ons over de terugbetaling.

3. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer zichtbaar is op het pakket. U kunt zelf online een verzendlabel aanmaken via de website van PostNL. U kunt ook bij een PostNL punt een verzendlabel aan laten maken. Uiteraard mag u ook kiezen voor een ander verzendbedrijf. 

Als u een item retourneert, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Het pakketje kan verzonden worden naar onderstaand adres:

SISTHINGS
Joachim Patinirstraat 8
5613 LZ Eindhoven
Nederland

Ruilen 
Als u een item wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of een ander item, kunt u het artikel terugsturen. Wanneer we het item retour hebben ontvangen, ontvangt u binnen 7-14 dagen het aankoopbedrag van ons terug. Laat ons in de e-mail en op het retourformulier weten dat u het item wil ruilen. U kunt de bestelling opnieuw plaatsen.

Terugbetaling
U komt in aanmerking voor een terugbetaling als het item in ongebruikte en dezelfde staat is, zoals u deze heeft ontvangen.

Heeft u vragen neem dan contact op met ons door te mailen naar: info@sisthings.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Als wij het geretourneerde item hebben ontvangen, zullen wij het inspecteren of het voldoet aan onze voorwaarden. Vervolgens zullen wij u op de hoogte brengen van de retourbehandeling en terugbetaling.

Als uw retour wordt goedgekeurd, zullen wij een terugbetaling starten op de oorspronkelijke methode van betaling. Deze terugbetaling zal u binnen 7-14 dagen ontvangen.