𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝘃𝗲𝗿𝘇𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 €𝟱𝟬

Retourneren & terugbetalingsbeleid

Natuurlijk kan het zijn dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Bij SISTHINGS heeft u 10 kalenderdagen de tijd om het item terug te zenden, vanaf de datum waarop u het item heeft ontvangen. Bij de retourzending dient u ons ‘Retourformulier‘ uit te printen en bij te voegen. Als u een item retour stuurt, willen we u vragen een e-mail te sturen naar info@sisthings.nl met hierin uw naam, het kledingitem en het track en trace nummer, zodat wij weten dat het pakketje onderweg is.

U komt in aanmerking voor een terugbetaling als het item in ongebruikte en dezelfde staat is, zoals u deze heeft ontvangen.

Heeft u vragen neem dan contact op met ons door te mailen naar: info@sisthings.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Items met korting uit de sale kunnen niet geretourneerd worden.

Als wij het geretourneerde item hebben ontvangen, zullen wij het inspecteren of het voldoet aan onze voorwaarden. Vervolgens zullen wij u op de hoogte brengen van de retourbehandeling en terugbetaling.

Als uw return wordt goedgekeurd, zullen wij een terugbetaling starten op de oorspronkelijke methode van betaling. Deze terugbetaling zal u binnen 7 werkdagen ontvangen.

Als u een item retourneert, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Het pakketje kan verzonden worden naar onderstaand adres:

SISTHINGS
Joachim Patinirstraat 8
5613 LZ Eindhoven
Nederland

Als u een item wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of een ander item, mag u ons een e-mail sturen. We kijken dan of het gewenste item nog op voorraad is. U mag het artikel dan terugsturen en wij sturen u het gewenste artikel op.